Kontakta Oss Skicka In Ditt CV Start

VÅRT ERBJUDANDE

ETT ÖMSESIDIGT VAL

Hos oss är medarbetaren det viktigaste vi har. Vi anställer människor vi tror på, och gör allt vi kan för att få dem att trivas. Men utan er – kunderna – lyckas vi inte. Vi får de bästa ingenjörerna till oss genom att erbjuda spännande uppdrag och en familjär, social miljö, för vi är övertygade om att båda delar hänger ihop. Våra konsulter mår bra, har ett starkt driv och hög kompetens. Med ESSIQ får ni hjälp i långa, omfattande uppdrag, eller i korta, intensiva projekt. Vi erbjuder kompetens inom en mängd olika inriktningar, och gör alltid allt vi kan för att hitta precis rätt person för jobbet, som vi utför på plats hos er, eller inhouse hos oss. Självklart finns en kontaktperson alltid nära till hands, vad det än gäller.

Öst, Väst och Syd

ESSIQ består av tre regioner – Öst, Väst och Syd – och arbetar med kunder i och omkring Stockholm, Göteborg och Malmö. Det ger oss en geografisk bredd, och möjligheten att utbyta kompetenser regionerna emellan.

 

Bredd och variation

Vi är 250 medarbetare, med en bra mix av män och kvinnor samt av olika nationaliteter. Vi tror att vår bredd är en styrka och ger organisationen en bra dynamik.

Innovativa, framgångsrika kunder

ESSIQ har idag ett 80-tal aktiva kunder – allt från de största industriföretagen till mindre innovationsbolag, i en mängd olika branscher.

Småskaligt eller storskaligt

ESSIQ är delägare i Netgroup Engineering, ett nätverksföretag med över 1200 ingenjörer. ESSIQ kan därmed vara det mindre, personliga företaget, eller det stora nätverket med omfattande kompetens.

ÖPPEN, NYTÄNKANDE, PROFESSIONELL

OM ESSIQ

Tre maskiningenjörer med 25 års samlad erfarenhet som teknikkonsulter som ville mer… År 2005 startade vi ESSIQ, som kommer från grundarnas efternamn Engström, Söderlund och Sohtell tillsammans med IQ. Vi hade en vision om att bygga ett företag där man i första hand fokuserar på medarbetarna. Vårt erbjudande då och idag: användarcentrerad produktutveckling. Idag finns vi på tre regioner – Göteborg, Stockholm och Malmö. Fyra år i rad har vi vunnit DI Gasell, vi har sedan länge vårt eget fotbollslag FC ESSIQ och vi jobbar aktivt för att upprätthålla sammanhållningen inom organisationen. Tillsammans med Sveriges vassaste ingenjörer vill vi vara med och utveckla för framtiden.

FORMA DITT SAMARBETE

VÅRT ERBJUDANDE

Med oss kan ni själva välja hur ni vill samarbeta. Vi är lyhörda för era behov och önskemål, och vi anpassar oss. Läs mer om våra samarbetsalternativ nedan.

AFFÄRSPARTNER

Ni söker en partner som delar er vision. Med ESSIQ som affärspartner etableras ett långsiktigt samarbete där vi stärker varandra.

LÄS MER LÄS MER
UTVECKLINGSPARTNER

Vi är experter inom produktutveckling. Med oss som utvecklingspartner levererar vi effektiv produktutveckling utifrån era behov.

LÄS MER LÄS MER
PROJEKTPARTNER

När ni har ett specifikt behov med höga krav, har vi erfarna specialister med rätt kompetens. Vi är redo från start, eller när behovet uppstår.

LÄS MER LÄS MER
TEKNIKKONSULTER

För att vidhålla en jämn utvecklingstakt, eller stärka upp där det behövs, erbjuder ESSIQ engagerade teknikkonsulter. Vi ger dem resurserna, de levererar resultatet.

LÄS MER LÄS MER

AFFÄRSPARTNER

En delad vision

Du söker en partner som delar din vision och kompletterar dina egenskaper, för att generera förutsättningar att utöka din affär – eller skapa en helt ny. Våra ögon och öron är ständigt spetsade mot nya möjligheter, så inled ett samtal med oss om ett vänskapligt, långsiktigt och framgångsrikt samarbete som tar oss båda till nya höjder.

Specifik kompetens för era behov

Utvecklingspartner

Under utvecklingsprojektets olika faser finns en rad olika behov, varav vissa kräver stor erfarenhet och kompetens inom ett snävt avgränsat område. I din verksamhet saknar du kanske möjligheten att ha specialister inom varje område av utvecklingsprojektet. Vi har många kompetenta och erfarna specialister inom samtliga utvecklingsdiscipliner. Det gör oss till rätt partner att vända dig till när just du finner dig själv i en situation där du har ett akut, specifikt behov, eller om du ser i din planering att behovet snart kommer att uppstå. Vi finns här för såväl snabba lösningar som långsiktiga samarbeten.

PROJEKTPARTNER

Delar av eller hela projektet

Med oss som projektpartner har ni möjligheten att själva välja förutsättningarna. Lägg utvecklingen helt hos oss, eller låt ESSIQ hjälpa er att tillsätta ett engagerat projektteam. Vi är ett naturligt val som utvecklingspartner – vi tar ett helhetsansvar för både koncept och produktrealisering, utifrån era önskemål och behov. Ni kan välja lägga ut delar av ert projekt, eller ge oss ansvar för helheten. Våra projektteam hjälper kunden i tidiga skeden genom att vara med redan i planeringsfasen. På så sätt resursätter vi tillsammans utvecklingsteamet hos er, och det blir enklare att starta projekt i tid och att nå uppsatta mål. Genom vår möjlighet till satellitverksamhet kan vi tillsammans utveckla och kravsätta just era produkter från vårt projektkontor. Satelittverksamheten medför flexibilitet, och möjligheten att löpande utveckla och forma vårt samarbete.

TEKNIKKONSULTER

Engagerade produktutvecklare

I de flesta organisationer kommer det perioder då behov av extra medarbetare med mer eller mindre erfarenhet uppstår, kanske för att vidhålla en jämn utvecklingstakt eller för att understödja en redan överbelastad person eller grupp inom utvecklingsorganisationen. Våra medarbetare på ESSIQ älskar utveckling, och vi ger dem stödet och resurserna för att de ska kunna ge dig och din organisation det ni behöver – och mycket mer.

VÄLJ DET TJÄNSTEOMRÅDE SOM INTRESSERAR DIG

ESSIQ

Nyheter

Ta del av det som händer på ESSIQ i Stockholm, Göteborg och Malmö!

GÖTEBORG (HUVUDKONTOR)

ESSIQ Väst

Kontrabasgatan 7,
421 50 Västra Frölunda

STOCKHOLM

ESSIQ Öst

Gårdsvägen 10A,
169 70 Solna

MALMÖ

ESSIQ Syd

Skeppsbron 7,
211 20 Malmö

Anlita ESSIQ

Boka ett möte
eller maila oss!

Vi brinner för produktutveckling och medarbetarkultur. Konsulter på ESSIQ har hög kompetens och trivs med sig själv och sina kollegor. Det är en kombination vi tror är vinnande för alla parter. Genom att skicka din förfrågan så godkänner du villkoren att vi sparar dina uppgifter, läs mer här.

BOKA ETT MÖTE KONTAKTA NÅGON AV OSS VÄLJ TJÄNSTEOMRÅDE