Kontakta Oss Karriär Nyheter Start

Specifik kompetens för era behov

Utvecklingspartner

Vi är experter inom produktutveckling och har den erfarenhet och de verktyg som krävs för att bedriva en effektiv utveckling av era produkter. Med oss som utvecklingspartner har ni möjligheten att själva välja förutsättningarna.

 

Extern utvecklingsavdelning

Kanske har ni ingen egen utveckling eller så fokuserar ni på exempelvis mjukvara och vill ha en partner som ansvarar för mekanik och hårdvara? Då är vi rätt partner för er. Vi blir gärna er externa utvecklingsavdelning inom de kompensområden som ni själva inte tillhandahåller. Vi kan även ta över utvecklingen för utvalda delar av ert produktsortiment, exempelvis tillbehör eller liknande produkter som inte kräver er kärnkompetens.

 

Projektpartner

Har ni ett avgränsat projekt som ni inte själva har möjlighet att genomföra hos er? Med våra projektteam kan vi med fördel hjälpa er i tidiga skeden genom att vara med redan i planeringsfasen. På så sätt resursätter vi tillsammans och det blir enklare att starta projekt i tid och att nå uppsatta mål. Vi driver gärna projekt som sträcker sig genom hela produktens utvecklingscykel och vi har även goda erfarenheter av projekt begränsade till någon eller några faser i utvecklingen.

 

Satellit

Satellitverksamheten är det optimala alternativet om ni saknar plats i era egna lokaler eller behöver flexibilitet i arbetsvolymen. Då arbetet bedrivs i våra lokaler kan vi kontinuerligt variera arbetsvolym och kompetens utifrån era behov. I våra satelliter utför vi exempelvis löpande produktunderhåll, utveckling av nya varianter av befintliga produkter och till viss del även ren nyutveckling. Ofta utför vi många mindre uppgifter parallellt och emellanåt utför vi även större åtaganden i projektform.