2023/12/07

NYHETER / ESSIQ

TechMonth 2024 – Nedräkningen har börjat!

En månad fylld av teknik och inspiration

Vi på ESSIQ är glada att presentera TechMonth, en månad fylld med innovation, inspiration och teknik! Under mars dyker vi djupt ner i teknologins värld för att engagera och inspirera våra medarbetare, kunder, samarbetspartners och alla teknikentusiaster där ute.

TechMonth är skapat för att inspirera och stärka gemenskapen inom ESSIQ. Vårt mål är att öka medvetenheten om teknik och innovation, engagera medarbetare samt skapa starkare band med våra kunder och samarbetspartners.

Vad inkluderar TechMonth?

För att skapa årets bästa månad har vi valt ut aktiviteter som engagerar och utbildar. Bland annat så kommer vårt nätverk för kvinnor och icke-binära, QUINNIQ, bjuda in till event med fokus på karriär, ekonomi och utveckling. Vi kommer även engagera oss i IGEday, bjuda in till AW och erbjuda våra medarbetare utbildningar inom CAN och agilt ledarskap. Allt för att skapa en kul och lärorik månad tillsammans.

För alla teknikentusiaster

TechMonth är inte bara för våra medarbetare. Vi kommer också bjuda in kunder, samarbetspartners och alla som delar vårt intresse för innovation. Så håll ögonen öppna efter fler uppdateringar om årets bästa månad!

Sofie Karlsson
Marknadskommunikatör
sofie.karlsson@essiq.se