Kontakta Oss Karriär Nyheter Start

News

2022/02/10

ESSIQ storsatsar på helhetslösningar för kunder

News

2022/02/10

ESSIQ storsatsar på helhetslösningar för kunder

ESSIQ erbjuder sina kunder ett sammansvetsat team av erfarna och juniora ingenjörer och designers som arbetar med bleeding edge teknologier.

I teamet finns spetskompetenser inom teknisk projektledning, PCB-design och konstruktion, test (manuell, automatiserad och virtuell, HIL), frontend-, backend- och cloud- utveckling, embedded-utveckling, apputveckling och UX/UI-design.

“Vår styrka är att vi fokuserar på lösningar som spänner över hela teknikkedjan från hårdvara med inbyggd mjukvara till molnet och användarinterfacet via appen eller webben.”, berättar Johan Kalin, CTO ESSIQ Göteborg.

Vi arbetar både med de största industriföretagen och mindre start-up/innovationsföretag. Teamet utgår från vårt utvecklingslabb mot externa kundprojekt inom hela Sverige. De har mångårig erfarenhet av att leverera kompletta utvecklingsprojekt som inkluderar alla delar, från förstudie och design till utveckling, testning implementering.

Vi erbjuder ansvarstagande, sociala och lyhörda medarbetare som säkrar leverans av hög kvalité, alltid med robust design, säker kommunikation och fokus på usability och user experience.