Kontakta Oss Karriär Nyheter Start

VÅRT ERBJUDANDE

ETT ÖMSESIDIGT VAL

Hos oss är medarbetaren det viktigaste vi har. Vi anställer människor vi tror på, och gör allt vi kan för att få dem att trivas. Men utan er – kunderna – lyckas vi inte. Vi får de bästa ingenjörerna till oss genom att erbjuda spännande uppdrag och en familjär, social miljö, för vi är övertygade om att båda delar hänger ihop. Våra konsulter mår bra, har ett starkt driv och hög kompetens. Med ESSIQ får ni hjälp i långa, omfattande uppdrag, eller i korta, intensiva projekt. Vi erbjuder kompetens inom en mängd olika inriktningar, och gör alltid allt vi kan för att hitta precis rätt person för jobbet, som vi utför på plats hos er, eller inhouse hos oss. Självklart finns en kontaktperson alltid nära till hands, vad det än gäller.

Öst, Väst och Syd

ESSIQ består av tre regioner – Öst, Väst och Syd – och arbetar med kunder i och omkring Stockholm, Göteborg och Malmö. Det ger oss en geografisk bredd, och möjligheten att utbyta kompetenser regionerna emellan.

 

Bredd och variation

Vi är 250 medarbetare, med en bra mix av män och kvinnor samt av olika nationaliteter. Vi tror att vår bredd är en styrka och ger organisationen en bra dynamik.

Innovativa, framgångsrika kunder

ESSIQ har idag ett 80-tal aktiva kunder – allt från de största industriföretagen till mindre innovationsbolag, i en mängd olika branscher.

Småskaligt eller storskaligt

ESSIQ är delägare i Netgroup Engineering, ett nätverksföretag med över 1200 ingenjörer. ESSIQ kan därmed vara det mindre, personliga företaget, eller det stora nätverket med omfattande kompetens.