Kontakta Oss Karriär Start

Blogg / News

2018/11/16

VR-seminarium i Göteborg

Blogg / News

2018/11/16

VR-seminarium i Göteborg

Visste du att ESSIQ har ett gäng vassa kompetenta ingenjörer som specialiserar sig på VR? Det har vi, och vi tänkte att det var en bra idé att sprida kunskapen till fler av medarbetarna – och hur gör man det på bästa sätt? Efter ett initiativ av konsulterna själva arrangerade vi ett ESSIQ-event: ett VR-seminarium! För ett par veckor sedan var det dags: vid månadsskiftet hade ESSIQ-medarbetarna i Göteborg bjudits in till seminariet på vårt huvudkontor. Syftet med eventet var dels att sprida kunskap, och dels att på ett avslappnat sätt diskutera olika uppfattningar och erfarenheter av ämnet och vilka möjligheter man tror finns inom det.

På talarlistan fanns inte mindre än tre ESSIQ:are: Joakim Brodd, Peter Dahlqvist och Morgan Berglund, som alla tre är konsulter med VR som arbetsområde. De delade med sig av sina upplevelser från jobbet och bollade trendspaningar och möjliga användningsområden inom teknikbranschen. Under kvällens VR-seminarium hade vi också äran att besökas av Dr. Oliver Edsberger, VR-expert från HiQ, som gav eventet en extra nivå av expertis.

Vi vill tacka såväl Oliver som våra kollegor Joakim, Peter och Morgan, men också deltagarna – nyfikna, kunskapstörstande ESSIQ:are! Vill du lära dig mer om VR eller få hjälp av någon av våra VR-stjärnor? Kontakta oss här!