Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / News

2018/10/12

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #f1522d;">Välkommen Marcus Sjöberg, ny konsultchef på ESSIQ Väst!

Blogg / News

2018/10/12

Välkommen Marcus Sjöberg, ny konsultchef på ESSIQ Väst!

Vi har nöjet att presentera en ny konsultchef på kontoret i Göteborg! Marcus Sjöberg har börjat på ESSIQ och vi hälsar honom varmt välkommen till gänget. Självklart vill vi att ni ska lära känna honom också! Läs mer om Marcus nedan och hör av dig till marcus.sjoberg@essiq.se om du vill boka ett möte.

Grattis till din nya tjänst! Vem är Marcus Sjöberg?

– Tack så mycket, det känns verkligen inspirerande och kul att börja arbeta på ESSIQ! Jag är 41 år, gift med Ida och vi bor i Hjuvik tillsammans med våra två barn. Är född och uppvuxen i Göteborg, där jag även studerade, men har även bott ett år i Sydney för studier.

Min fritid tillbringar jag helst på ett par skidor, antingen utför eller på längden i skogen. Utöver frekventa besök i svenska fjällen, så försöker jag även planera in någon resa ned till Alperna. Övriga årstider så försöker jag vara ute på havet, spela lite golf och ta en och annan tur i skogen med min mountainbike. Min fru har även fått mig att ta upp lite tennis på senare år, vilket jag uppskattar mycket.

Vad har du gjort tidigare i yrkeslivet?

– Hälften av mitt arbetsliv har jag tillbringat i olika roller inom produktutveckling och resterande tiden inom olika tjänster inom inköp, både inom fordonsindustrin och i annan bransch. Jag vill nu se om ”gräset är grönare på andra sidan” – det blir spännande!

Hur hittade du ESSIQ?

– Jag har följt ESSIQ under flera år, främst genom att jag har vänner som är anställda och trivs bra här. Men jag vet också att företaget har lyckats med sin målsättning att kontinuerligt utveckla företaget samtidigt som man inte har tappat det som är viktigt för medarbetarna. Det är något jag ser som en stor styrka!

Vad motiverade dig att ta dig an den här rollen?

– Främsta anledning var att jag ville vara en del av ett företag med en ständig strävan att utvecklas och erbjuda ”det lilla extra” för sina medarbetare och kunder. Samtidigt ville jag ta nästa steg i min personliga utveckling, vilket jag nu gör, och jag har stor nytta av mina tidigare erfarenheter. Det känns kul att kunna använda dem här, men samtidigt ha en ny, utmanande roll.

Hur vill du att ESSIQ utvecklas framöver?

– Jag hoppas och tror att företaget kommer fortsätta utvecklas i samma takt och bibehålla sina grundvärderingar. Min förhoppning är även att ESSIQ ska vara ett företag som omgivningen ser som en självklar samarbetspartner, och att vi kan fortsätta attrahera de bästa konsulterna. På det sättet kommer vi lyckas sprida våra risker, ha nöjda medarbetare och intressanta kunder vilket tillsammans ger goda förutsättningar att nå våra framtida mål.

Slutligen: något du vill tillägga?

– Det känns verkligen bra att vara en del av ESSIQ och min bild av företaget har bara förstärkts sedan jag började. Vi är en bra mix av människor, så vi har alla förutsättningar att lyckas. ”Just do it!”

 

Nyfiken på ESSIQ? Följ oss på Linkedin så missar du inga nyheter.