Kontakta Oss Karriär Start

Blogg / News

2019/02/15

Spännande föreläsning 28/2 om AI och robotar

Blogg / News

2019/02/15

Spännande föreläsning 28/2 om AI och robotar

Missa inte den spännande föreläsningen den 28/2 kl 17.00 om AI och robotar av Fredrik Lövgren som tagit medalj i både VM och OS i robotik!
Fredrik har förstås med sig sin robot på scenen, och pratar om en framtid som innehåller robotar som kan känna empati, lösa våra problem och sköta våra jobb.

Anmälan och information hittar du här:
https://fredrik-lofgren-essiq.confetti.events

Eventet äger rum på Världskulturmuseet i Göteborg. Deltagare är välkomna kl. 17.00. Fredrik börjar ca 30 min senare, så vänligen kom i tid. Visa upp din biljett vid ankomst.

Kan en robot bli statsminister i framtiden? Kan en robot göra ditt jobb, köra din bil och sköta dina sysslor? Det hävdar robotutvecklaren Fredrik Löfgren, som menar att framtidens robotar kommer kunna möta, eller till och med och till och med övergå, människans intelligens. Fredrik tar dig med på en resa in i framtiden – en framtid där robotar kan måla, rädda människor från fara och kanske till och med bli kära. Förbered dig på att ta del av ett helt annat perspektiv på artificiell intelligens och dess möjligheter. Varmt välkommen till finalen av ESSIQ Tech Month och föreläsningen med Fredrik Löfgren den 28 februari!

Varmt välkommen till ESSIQ Tech Month:s finalevent!

#ESSIQtechmonth