SV Kontakta Oss Skicka In Ditt CV Start

Blogg / News

2020/05/05

Så blir du bäst på att arbeta hemifrån i Coronakrisen

Blogg / News

2020/05/05

Så blir du bäst på att arbeta hemifrån i Coronakrisen

En omställning många tvingats göra i Coronaviruset är att byta kontor, och nya arbetsplatsen blir vårt eget hem. Istället för att åka till jobbet så är man alltså indirekt på sitt jobb 24/7. Många psykologer, terapeuter eller hälsocoacher skulle förmodligen avråda från detta, för enligt forskning behöver vi få möjligheten att separera arbete och privatliv. Men hur lyckas man då med att hålla isär arbetslivet från privatlivet? Och hur lyckas man starta och avsluta arbetsdagen på ett bra sätt? Så hur blir du bäst på att arbeta hemifrån i Coronakrisen?

Så blir du bäst på att arbeta hemifrån i Coronakrisen

Sedan en månad tillbaka håller vår kollega Cesar Benulic ett Webbniarium om hur man blir bäst på att arbeta hemifrån. Han har lång erfarenhet av att jobba och leda team som befinner sig på olika platser i världen, och han vill därför dela med sig av sina tips.

Webbinariet innehållet bland annat:

  • Verktyg som gör att du på ett hälsosamt och hållbart sätt kan arbeta hemifrån under en förhållandevis lång period
  • Inspiration om hur du och dina kollegor kan tillämpa och skräddarsy verktygen till er vardag för att arbeta bättre som team

”Produktiviteten går upp om man tar hänsyn till att arbetssituationen är förändrad” – Cesar Benulic, ESSIQ Öst

Det är bevisat att produktiviteten går upp om man tar hänsyn till att arbetssituationen är förändrad och anammar ett nytt förhållningssätt till de som styr en arbetsdag.

Känner du att du behöver ny motivation eller nya verktyg för att klara av arbetssituationen hemma? Då rekommenderar vi dig att delta på detta webbinarium. Det är interaktivt och tar cirka 45 minuter för en grupp med upp till 20 deltagare. Det du behöver är verktyg som Teams, Skype eller Zoom.

Om du är intresserad av att delta, eller kanske vet någon annan som är intresse-rad, kontakta Magnus Engelmark, konsultchef på ESSIQ Öst. Du hittar honom här.

www.essiq.se | @essiqab

Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag? Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag? Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag?

Söker du personal? Klicka här

Söker du jobb? Klicka här