Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg

2018/12/17

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #ffffff;">ESSIQ:s julfest 2018: Party Like Gatsby!

Blogg

2018/12/17

ESSIQ:s julfest 2018: Party Like Gatsby!

Varje år träffas alla ESSIQ:are med respektive för en storslagen julfest. I år ägde festen rum den 1 december på stiliga Clarion Hotel Post i Göteborg, och denna gång hade vi bestämt oss för att ha ett tema för festen. Resultatet: ESSIQ Christmas Party Like Gatsby! Det skulle bli en afton full av hattar, fjädrar, sidenhandskar, glitter och glamour – 20-tal när det är som bäst.

Gästerna hälsas välkomna och minglar med övriga 20-talsvänner. 

Gatsby på gästlistan!

Medarbetare och partners från Stockholm, Göteborg och Malmö anlände till stämningsfulla Vinterträdgården i Posthuset, klädda från topp till tå i tjusiga Gatsby-inspirerade plagg och accessoarer. Ryktet säger dessutom att Mr. Gatsby himself, Leonardo DiCaprio, deltog på festen. Eller vänta, det finns ju till och med bildbevis!

Kvällens hedersgäst! 

Julfesten började med välkomstdrink, innan vi intog Drottningporten för middag, scenprogram, musik och dans. Konferencier för kvällen var standup-komikern Niklas Andersson, som med härligt grov göteborgska tog oss igenom denna afton. En trerättersmiddag intogs, och scenprogrammet inleddes med intervjuer med VD och regionsansvariga samt med Nicklas Dackhammar och Jakob Wilson från ESSIQ Racing Team.

Konferencier Niklas Andersson, som intervjuade Jonas Sohtell, Lars Berglind, Nils Bjerkås (utanför bild), Nicklas Dackhammar och Jakob Wilson.

Årets ESSIQ:are & Årets Förslag

Senare under kvällen prisades Årets ESSIQ:are. Alla medarbetare hade fått rösta på kollegor de tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet, och nu var det dags att avslöja vilka som röstats fram i varje kategori. Här har vi ESSIQ:arna som blev utnämnda till Årets ESSIQ:are 2018:

  • Årets Öppen: Besnik Sahiti, ESSIQ Väst
  • Årets Nytänkande: Jonatan Bergström, ESSIQ Öst
  • Årets Professionell: Lisa Särnbratt, ESSIQ Väst
  • Årets Nykomling: Marcus Ekerhult, ESSIQ Väst
  • Årets Hjälte: Arez Mohideen, ESSIQ Väst
  • Årets Mer än teknik: Hans Andersson, ESSIQ Syd

Vi delade också ut pris till den som lämnat Årets Förslag, och mottagaren blev Arez Mohideen för förslaget “Innebandyturnering för välgörenhet” (Konsultslaget). Stort grattis, alla vinnare!

Årets pristagare i “Årets ESSIQ:are” och “Årets Förslag” (Lisa Särnbratt saknas). 

Under kvällen lottade vi också ut en resecheck på 25 000 kronor, till en av de ESSIQ:are som tipsat in en ny kollega under året. Nils heter den tursamma vinnaren, som med stor glädje mottog checken. Grattis Nils, och stort tack allihopa för era tips om grymma personer som nu är en del av ESSIQ! Kvällen fortsatte sedan med god mat och resterande punkter på scenprogrammet.

Den lyckliga vinnaren på bild ett, glada gäster på bild två och tre! 

ESSIQ provar “Bäst i test”

Scenprogrammet bjöd även på ett så kallat spex som, i största hemlighet, genomförts och spelats in av overhead-personalen. Overhead, det vill säga chefer, ekonomi, HR och marknad, testade på SVT-konceptet Bäst i test och hade inför festen tävlat i en mängd mer eller mindre galna grenar. (Niklas Andersson påpekade att overhead-gänget, tillika de som inte drar in några pengar utan bara kostar pengar, verkligen gör något vettigt med sin tid. Vi håller helt klart med…). Resultatet visades nu upp i filmform för deltagarna på festen – något som ledde till glada miner och en hel del gapskratt. Vill du ta del av filmerna? Hör av dig till din kontaktperson på ESSIQ och börja förhandla!

Glada miner, även hos de tävlande!

Introtävling, livemusik och dans!

Efter middag, intervjuer, spex och prisutdelning bjöds gästerna på underhållning i form av en musikintrotävling under ledning av kvällens band, Livekartellen. Efter en mix av skönsång och mindre skön sång vaknade dansgolvet till liv, och festen kunde börja på riktigt.

Introtävling under ledning av Livekartellen. 

Tusen tack, alla gäster (nästan 300!) för att ni deltog, och vilka snygga outfits vi fick se! Nu blickar vi framåt, först mot en välförtjänt julledighet och därefter mot ett nytt år med ny energi – och fler roliga ESSIQ-events!