Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / ESSIQ SYD / News

2018/11/02

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #000000;">Jörgen Nilsson ny konsultchef på ESSIQ Syd

Blogg / ESSIQ SYD / News

2018/11/02

Jörgen Nilsson ny konsultchef på ESSIQ Syd

ESSIQ fortsätter att utöka teamet på Syd-kontoret. Nyligen presenterade vi Louise Palm som är ny regionassistent i Malmö, och nu har vi glädjen att presentera Jörgen Nilsson, konsultchef inom elektronik och mjukvara. Jörgen har lång erfarenhet från branschen och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med honom. 

Grattis till din nya tjänst! Kan du berätta lite om dig själv?

– Ett stort tack! Jag är 40 år, i grunden civilingenjör och bor utanför Landskrona med min fru Anna och våra barn Elsa och Tage. Jag har jobbat i konsultvärlden i 12 år och har genom åren provat på olika roller, men har nu landat i konsultchefsrollen. Jag tycker verkligen om tempot, svängarna och den tydliga kopplingen mellan affär och leverans. På fritiden sysslar jag med en uppsjö av intressen som jag inte riktigt hinner med, exempelvis resor, skidåkning, segling, pistolskytte, matlagning, ölbryggning, TV-spelande och löpning. Det kanske bäst sammanfattas med livsnjutning? Senaste intresset delar jag med min son och det är TV-spelet Fortnite.

Hur hittade du till ESSIQ?

– Jag har över åren haft professionell kontakt med Nils Bjerkås, regionchef för ESSIQ Syd. Vi tog en lunch i somras där konsultchefstjänsten kom upp som jag tyckte lät mycket intressant. Efter ett par mer formella möten med blivande chefskollegorna Daniel Åberg och Mikael Häll samt VD Jonas Sohtell kändes det helt perfekt. Jag lockades av den familjära känslan och det tydliga fokuset på våra medarbetare.

Vad händer för dig och ESSIQ Syd framöver?

– Vi har en mycket god marknad här i region Syd och med ESSIQ:s härliga företagskultur har vi alla förutsättningar att växa, så det är mitt fokus på den kommande tiden. Jag vill såklart även lära känna mina kollegor på kontoret i Malmö. Kontaktnäten av potentiella kunder som jag byggt upp över åren kommer jag återta kontakten med, i syfte att presentera vår verksamhet och våra kompetenta, trevliga medarbetare.

Något du vill tillägga?

– Jag tycker det känns väldigt bra och är laddad för en spännande utveckling framöver, både i Syd och för ESSIQ i stort!

Vi önskar Jörgen varmt välkommen och stort lycka till framöver! Vill du komma i kontakt med honom? Skicka ett mail till jorgen.nilsson@essiq.se eller kom förbi Malmökontoret på Skeppsbron 7, ett stenkast från Malmö Central!