Kontakta Oss Karriär Nyheter Start

IT & Cloud Services

Smarta lösningar för det digitala samhället

Vi befinner oss i en stor samhällsförändring där digitaliseringen öppnar för ett helt nytt sätt att arbeta och leva. Genom tillgång till funktionell och effektiv teknik förbättrar vi dagligen människors liv och effektiviserar våra samhällssystem. Inom tjänsteområdet IT & Cloud Services hjälper vi våra kunder att utveckla sin verksamhet med hjälp av digital transformation. Tillsammans med våra uppdragsgivare utvecklar vi Sverige med de IT-tjänster som organisationen kräver för att fortsätta utvecklas.

Den digitala transformationen kan ses som ett hot mot vår existens, eller som en fantastisk tillgång. Vi har valt det senare perspektivet. ESSIQ tror på människan i framtidens teknikutveckling. Våra konsulttjänster bygger på att våra medarbetare har hög kompetens i de tjänster vi levererar. Vi vidareutvecklar ständigt kompetensnivån hos våra konsulter för att kunna möta efterfrågan hos våra kunder på en föränderlig marknad. ESSIQ lägger stor vikt vid att hitta rätt uppdrag för rätt individ – för vi tror att intresse och engagemang genererar hög kvalitet.

Vi erbjuder kompetens inom design, arkitektur, säkerhet, support och drift – i form av utvecklare, ledare och verksamhetsnära roller. ESSIQ:s konsulter ligger alltid i teknikens framkant, och drivs av att få vara en central del av digitaliseringen. Tillsammans med spännande kunder i olika branscher möter vi framtidens behov av smarta och säkra IT-system.

Roller:
IT-projektledare
Drift & support-ingenjör
Backendutvecklare
Cyber Security-specialist
Affärsanalytiker