Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / ESSIQ VÄST

2019/03/12

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #ffffff;">#HERA på besök

Blogg / ESSIQ VÄST

2019/03/12

#HERA på besök

Den 1 mars hade vi på ESSIQ Väst besök av HERA – det kvinnliga nätverket på Maskinteknik och Industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola.

Vi kickade igång dagen med en god frukost tillsammans där vi fick möjligheten att lära känna varandra lite bättre. Johan Kalin fortsatte det varma välkomnandet med en presentation om ESSIQ och därefter berättade Jessica Wedmark om sitt nuvarande uppdrag och hur det är att vara konsult hos oss. Presentationerna blev mycket uppskattade och studenterna hade många relevanta frågor.

Vi erbjuder även möjligheten att göra examensarbete tillsammans med oss där studenterna själva får pitcha sina idéer. Några som gjort just detta är Martin och Rasmus. De är mitt inne i sitt exjobb som handlar om att göra invändiga val med hjälp av VR när man köper hus, något som studenterna från HERA givetvis fick prova på.

Dagen avslutades med en tävling, prisutdelning och goodiebags till alla. Tack #HERA för att ni kom och spenderade dagen tillsammans med oss.

Har du en idé för ett exjobb? Klicka dig vidare till vår hemsida. Medan du ändå surfar runt kan du passa på att följa @essiqab på sociala medier!