Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / News

2019/03/28

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: ;">Gasellernas Gasell

Blogg / News

2019/03/28

Gasellernas Gasell

Dagens Industri har utsett ESSIQ till Gasellföretag 4 år i rad och nu tillhör vi även den exklusiva skara som tituleras MästarGasell 2019.

Det är jubileumsår för DI Gasell och det firas med att utse MästarGaseller till de företag som fått minst tre utmärkelser genom åren. Av de drygt 10 000 företag som utsetts till Gasellföretag är det enbart 1400 bolag som tilldelas denna prestigefyllda titel.

Vi är givetvis stolta och glada för utmärkelsen och ser den och våra nöjda medarbetare som bevis på att vi fortsätter springa i rätt riktning.

För att tituleras MästarGasell behöver företaget ha utsetts till Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utnämnt Sveriges främsta tillväxtföretag. Till grund för Gasellundersökningen ligger företagets fyra senaste årsredovisningar.