Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Alla inlägg / Blogg / News

2018/08/14

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #ffffff;">ESSIQ:s hemsida hyllas av CSS Design Awards

Alla inlägg / Blogg / News

2018/08/14

ESSIQ:s hemsida hyllas av CSS Design Awards

CSS Design Awards är en internationell webbdesigntävling som uppmärksammar och prisar hemsidor med innovativ, banbrytande design. Juryn består av design- och UX-experter från hela världen, som hårt granskar de tävlande bidragen och delar ut sina betyg.

Tidigare i år lanserade ESSIQ en ny hemsida med helt unikt utseende, där användaren möts av en upplevelse. ESSIQ:s site togs fram av Adstream och Helsingborg Design Lab och bygger på vertikal och horisontell scroll, rörlig bild, grafiska element och ett tydligt bildspråk. Textinnehållet till sidan har vi själva producerat och det baseras så klart på vår verksamhet och dess viktigaste komponent: medarbetarna!

Hemsidan gick alltså hem hos juryn i CSS Design Awards där ESSIQ fick en ”special kudos”. Juryns betyg finns att se här.

Vi vill rikta ett tack till våra samarbetspartners, men också till våra medarbetare som ställt upp med material till hemsidan – utan er, inget ESSIQ. Till dig som läsare vill vi gärna uppmuntra till vidare navigation på vår site – har du sett filmen We Are ESSIQ, eller lärt känna Anders, Johanna, Peter och Carl? Som alltid är det bara att kontakta oss om du blir nyfiken, potentiell medarbetare som potentiell kund. Vi svarar gärna på dina frågor och ser fram emot att höra från dig!