Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / News

2018/12/05

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #ffffff;">ESSIQ vann silver på Magnet Awards – SM i employer branding!

Blogg / News

2018/12/05

ESSIQ vann silver på Magnet Awards – SM i employer branding!

För ett par veckor sedan fick ESSIQ ett glatt besked – vi hade nominerats i två kategorier i tävlingen Magnet Awards, SM i employer branding. ESSIQ skulle därmed tävla mot andra finalister i kategorierna Student samt Film och Video. Vinnarna skulle utses under Magnet Awards prisceremoni i Stockholm den 29 november, så givetvis fanns vi på plats på At Six där galan hölls, med stora förhoppningar men något mindre förväntningar. För det var inga småföretag vi tävlade mot – tvärtom.

Liveframträdande och fullsatta bord under Magnet Awards 2018

Stora aktörer och tuff konkurrens

VD Jonas Sohtell, marknadskoordinator Annie Croona och regionschef för ESSIQ Öst, Lars Berglind, deltog från ESSIQ. Kvällen inleddes med mingel och presentation av samtliga nominerade bidrag. Vi insåg att konkurrensen var tuff, men kunde samtidigt inspireras och få idéer av de deltagande företagen. Varumärken som Försvarsmakten, Telia, Polisen, Clarion Hotel, Bonnier News och Ericsson fanns representerade bland bidragen – och vi förstod att vi var en liten aktör i sammanhanget.

Lars Berglind, Annie Croona och Jonas Sohtell representerade ESSIQ. 

Caroline Farberger, VD för ICA Försäkring, var kvällens keynote speaker och prisutdelningen leddes av Linda Hammarstrand, som bland annat har titeln Director of Passion i sitt CV. I kategorin Student missade ESSIQ prispallen, då vi fick se oss besegrade av Polisen och Ericsson. Som nämnt tidigare hade vi dock små förväntningar på utfallet. Vi var glada och stolta över att ha blivit nominerade, och visste att vi tävlade mot några av de bästa inom employer branding.

Kvällens konferencier Linda Hammarstrand leder gästerna genom programmet. 

Silver för ESSIQ – “Konsultchefen” charmade Magnet Awards-juryn!

Men när det var dags för vinnarna i kategorin Film och Video att koras tändes trots allt hoppet igen. Guldstatyetten tilldelades employer branding-giganten Clarion Hotel, men silverstatyetten gavs till… ESSIQ! Med stor glädje gick vi upp på scenen och mottog andrapriset. Vi vann med vår rekryteringsfilm Konsultchefen, ett inhouseprojekt till hundra procent skapat genom engagemang, egna initiativ, fria tyglar och – inte minst – teamwork. I denna kategori tävlade vi mot bland andra Telia, SOS Alarm och Scania, och bara Clarion Hotel lyckades charma juryn mer.

Glada vinnare efter prisutdelningen! 

Vi vill rikta ett stort tack till de medverkande i projektet Konsultchefen: Haroun Hajem, Oliver Keelan, Annie Croona och huvudrollsinnehavaren Johan Kalin. Självklart vill vi också tacka Juryn för Magnet Awards – tack för ert fina omdöme, och för att ni såg oss bland de stora aktörerna. Självklart ska ni få ta del av bidraget som gav oss silverstatyetten, eller förlåt: silvermagneten. We present: ESSIQ – Konsultchefen!