Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / ESSIQ VÄST

2019/06/13

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #ffffff;">ESSIQ trampar vidare

Blogg / ESSIQ VÄST

2019/06/13

ESSIQ trampar vidare

Det är mycket cykel för ESSIQ nu. Vi trampar för miljön men också för att det är roligt att cykla. För det har väl inte undgått någon att vi på ESSIQ gillar att umgås? Det är därför extra roligt när våra anställda tar initiativ att driva olika aktiviteter. Denna gång var det Ulf Holmberg, konsult ESSIQ Väst, som styrde upp en cykeltur på mountainbike runt Rådasjön i Göteborg.

ESSIQ har gått in som sponsor i cykelklubben Highland Cyckling Club. Klubben startade för 3 år sedan och har idag ett 30-tal medlemmar varav merparten är aktiva tävlingscyklister i långlopp på Mountainbike. Under året kommer Ulf Holmberg, som även är cyklist i klubben, leda ett antal turer på moutainbike i Göteborgsområdet som alla ESSIQ:are har möjlighet att följa med på. Första turen var den 3 juni i Rådasjön på fina, flowiga stigar och vi ser fram emot vart gänget trampar vidare härnäst!

Jobb och fritid behöver inte vara två åtskilda komponenter som slåss om din uppmärksamhet. Vill du lära känna ESSIQ lite bättre? Besök vår hemsida www.essiq.se och följ oss på sociala medier!