Kontakta Oss Karriär Start

Blogg / ESSIQ ÖST / ESSIQ SYD / ESSIQ VÄST

2019/06/11

ESSIQ trampar mot att bli klimatneutrala!

Blogg / ESSIQ ÖST / ESSIQ SYD / ESSIQ VÄST

2019/06/11

ESSIQ trampar mot att bli klimatneutrala!

ESSIQ trampar mot att bli klimatneutrala

Vad är medarbetarfokus för dig? På ESSIQ handlar det om att sätta medarbetaren i centrum. ESSIQ vill ge sina anställda de bästa förutsättningarna för att må bra, trivas och prestera på topp. Vi tror att ett steg i rätt riktning är att ge alla möjligheten att ta cykeln till jobbet, mötet och AW:n. Därför erbjuder vi våra anställda möjligheten att leasa en cykel till ett förmånligt pris. Med motion och frisk luft ökar vi vår effektivitet, välbefinnande och hälsa, samtidigt som vi också bidrar till en bättre och mer hållbar miljö.

ESSIQ lyssnar på sina medarbetare och har ett öppet klimat där medarbetare har möjlighet att komma med idéer på förbättring- och utvecklingsförslag. Ett projekt som sedan tidigare diskuterats inom ESSIQ är att bli klimatneutrala. Vi tycker det är roligt att även våra konsulter uppmärksammat vikten i detta och vi har nu satt igång vårt arbete för att nå dit.

Vill du hjälpa oss med vår resa att bli klimatneutrala?

Nu söker vi dig som ska göra ditt examensarbete inom exempelvis miljöteknik, klimat eller hållbarhet. Du kommer vara ansvarig för att ta fram ett förslag för bästa tänkbara klimatstrategin för vårat företag på lång sikt. Vill du vara den som agerar katalysator och visar vägen till det mest effektiva klimatarbetssättet – läs mer och ansök här!