Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / ESSIQ SYD / News

2018/10/29

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #000000;">ESSIQ Syd rekryterar Louise Palm som regionassistent

Blogg / ESSIQ SYD / News

2018/10/29

ESSIQ Syd rekryterar Louise Palm som regionassistent

Nu har vi fått förstärkning på ESSIQ Syd, och inte av en, utan två nya kollegor! Först ut att presenteras är Louise Palm, som nyligen började som regionassistent på kontoret i Malmö. Varmt välkommen säger vi till Louise, som kommer till ESSIQ med lång erfarenhet och breda kompetenser. Louise tar sig an en helt ny roll tillsammans med teamet i Malmö, som är i full fart att utveckla vår verksamhet i region Syd. Lär känna henne lite bättre i intervjun nedan!

Grattis till din nya tjänst! Berätta, vem är Louise Palm?

– Tack så mycket! Nu har jag hunnit vara här i några veckor och börjar bli lite varm i kläderna. Jag är 36 år gammal, född och uppvuxen i Malmö och bor här tillsammans med min man och våra två små barn. Detta är en helt ny bransch för mig då jag de senaste sju åren arbetat inom finansbranschen som rådgivare och assistent. I botten har jag dock dubbla examen inom hälsa och idrott, och har även hunnit arbeta 10 år som hälsopedagog. Hälsa är något jag brinner för och jag instruerar spinning och Body Pump ett par gånger i veckan, något jag inte kan se mig själv sluta med. Min kära mor är 71 år gammal och har precis tagit upp instruerandet igen efter några års uppehåll – väldigt inspirerande!

Hur hittade du ESSIQ och den här rollen?

– Jag hittade ESSIQ via en Linkedinannons och blev väldigt nyfiken. Jag fick direkt en bra magkänsla och efter att jag läst på lite fastnade jag särskilt för att man ser till hela medarbetarnas liv och sätter dem i fokus, något jag saknat på tidigare arbetsplatser. Jag blev motiverad att söka tjänsten då jag gillar att ha kontakt med många i företaget, bygga relationer och vara med och hjälpa företaget framåt. Jag kände mig dock ganska färdig med finansbranschen, och ville ha något nytt. Jag ser ESSIQ som ett företag som utmanar sig själva och vågar vara nytänkande. Det gillar jag!

Vad kommer du jobba med på ESSIQ, härnäst och på sikt?

– Den här rollen är ny för oss på Syd-kontoret, så vi håller i dagsläget på att utforma min rollbeskrivning, sedan får vi se lite vilken riktning jag kommer ta. Förutom att backa upp mitt team här på kontoret kommer jag att försöka vara spindeln i nätet för våra konsulter, för att stötta dem när de behöver hjälp med något. Planering av event och aktiviteter är också något jag kommer att ansara för, vilket känns väldigt roligt!

Hur ser du på ESSIQ:s och din egen utveckling framöver?

– Jag ser fram emot att få vara med och forma min roll här i Syd och lära mig nya områden, och att fortsätta lära känna alla i ESSIQ-familjen. Samhörighet är viktigt, därför har vi infört obligatorisk fredagsfika på kontoret. Hälsa handlar ju inte bara om gröna smoothies och gruppträning, utan också om balans och att njuta av livet!

Vi vill återigen hälsa Louise välkommen till oss på ESSIQ. Vill du komma i kontakt med Louise? Kom förbi kontoret på Skeppsbron 7 i Malmö eller skicka ett mail till louise.palm@essiq.se!