Kontakta Oss Karriär Start

Blogg / ESSIQ ÖST / ESSIQ SYD / ESSIQ VÄST / News

2019/07/11

ESSIQ går på semester

Blogg / ESSIQ ÖST / ESSIQ SYD / ESSIQ VÄST / News

2019/07/11

ESSIQ går på semester

ESSIQ går på semester

Nu har vi firat in sommaren och kontoren i både Öst, Väst och Syd går på ledighet och öppnar åter v33. Vi har haft en händelserik, rolig och givande start på 2019 och ser nu fram emot att andas ut och ladda om inför nästa del av året.

Ingen sommar utan Lasse

I Syd firades sommaren med start på det vackra kontoret vid Skeppsbron i Malmö. Kvällen började med lite tilltugg i form av danska smörrebröd och passande dryck till det. När de snackat av sig bjöds det på en årskavalkad för att se vad ESSIQ åstadkommit som bolag under året. Både i form av siffror men framförallt i aktiviteter som vi gjort tillsammans. Allt från badminton, ölbryggning till AW:s och utbildningar. När detta var klart var det dags att ta en promenad ner till Södertull och gå på Flotten som bjöd på god buffé längst med Malmös vackra kanal i takt till sång av trubaduren Lasse. Efter det fortsatte de glada semesterfirarna sin natt i Malmö stad.

Sommarfeeling i 50 knop

I Öst kickade sommarfeelingen igång i 50 knop på en ribbåt som tog dem ut till en ljuvlig sommaravslutning på Bockholmen där de fick avnjuta en god brunch i varandras sällskap.

Göteborg glittrar i solen

Innan det var dags för resor, sol, bad och välförtjänt ledighet vill göteborgarna gärna ses för en trevlig kväll tillsammans. Ett gäng semesterladdade ESSIQ:are samlades på OGBG i centrala Göteborg för en klassisk buffé med god dryck och gött snack.

Tack till alla kollegor, kunder och samarbetspartners för en bra start på 2019. Vi önskar er en underbar sommar och avkopplande semester så ses vi igen på den lite svalare halvan av året.

Glad sommar!