SV Kontakta Oss Skicka In Ditt CV Start

Alla inlägg / Blogg / News

2020/05/14

Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag?

Alla inlägg / Blogg / News

2020/05/14

Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag?

Förra veckan fick vi ett glädjande mail om att en eller flera personer har röstat fram ESSIQ som ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag. I och med det är vi nu nominerade i Techarenan Challenge – entreprenörstävlingen för Nordens främsta startup- och tillväxtbolag.

Första målet är att bli en av 50

Detta är den sjunde upplagan av Techarenan Challenge och första gången som ESSIQ blir nominerade. Nomineringen innebär i praktiken en plats i tävlingen. Därefter är det de 50 mest innovativa bolagen blir uttagna till finaldagarna som äger rum live i Stockholm och streamas över Norden. Under de dagarna är det 15 av de 50 utvalda bolagen som gör upp om priserna Årets StartupbolagÅrets Tillväxtbolag samt Näringslivets Pris.

Det är alltid roligt att bli nominerade till olika tävlingar men det är också viktigt att komma ihåg de bakomliggande faktorerna för varför tävlingar hålls. Det handlar inte enbart om att dela ut prestigefyllda priser till framgångsrika bolag. Utan framförallt bidrar initiativen till något mer i samhället. När det kommer till Techarenan beskriver de själva att de handlar om att bidra till positiv utveckling. Det gör de exempelvis genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Om Techarenan

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker. De grundades för för sju år sedan som en entreprenörstävling för startup och tillväxtbolag och är idag både en tävling, en arena samt en mötesplats för innovation och entreprenörskap.  Syftet med arenan är att bidra till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle. Läs mer på Techarenan.se

Om ESSIQ blir ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag får vi svar på i juni. Här kan du se finalbolagen från förra årets tävling.

www.essiq.se | @essiqab

Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag? Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag? Ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag?

Söker du personal? Klicka här

Söker du jobb? Klicka här