Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / News

2018/06/07

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #f1522d;">Erik Westerlund ny konsultchef inom Mekanik

Blogg / News

2018/06/07

Erik Westerlund ny konsultchef inom Mekanik

Vi har haft en god utveckling den senaste tiden och framtiden ser ljus ut – därför har vi säkrat upp med fyra nya konsultchefer på kontoret i Göteborg. Sist ut bland dessa är Erik Westerlund, som intar en roll som konsultchef inom tjänsteområdet Mekanik. Varmt välkommen säger vi till Erik – lär känna honom lite bättre genom intervjun nedan, och hör gärna av dig till honom på erik.westerlund@essiq.se!

 

Grattis till din nya tjänst! Kan du berätta lite om dig själv?

– Tack, det känns jättebra! Mitt namn är alltså Erik Westerlund och jag bor i Linnéstaden här i Göteborg. Jag har en son som är 1,5 år gammal, och tycker om mat och dryck, landsvägscykling och bollsport. Yrkesmässigt kommer jag från en liknande roll som inom teknikbranschen och nu är det alltså dags för en ny utmaning!

Hur hittade du till ESSIQ?

– Jag kände till essiq.sedan innan, mycket tack vare sociala medier och andra kanaler där ESSIQ syns. När det annonserades att man sökte en konsultchef kändes det naturligt att söka.

Vad motiverade dig att söka den här tjänsten?

– Jag har jobbat som grupp-/avdelningschef i den här branschen sedan 2014, så jag har erfarenhet som jag visste skulle vara användbar i en roll som denna. Jag har hört mycket gott om ESSIQ och när jag hade träffat Jonas Sohtell och Pär Wallin kändes det helt givet att söka. Det sa ”klick” helt enkelt!

Hur vill du att ESSIQ och du själv ska utvecklas den kommande tiden?

– Den lilla tid jag varit här hittills har det känts som om jag tillåtits vara mig själv. Det tror jag är nyckeln för att bli en bra arbetsgivare, så det känns verkligen som om ESSIQ är på rätt spår. Jag vill fortsätta ta ut svängarna och våga vara lite galen – jag tror att det kan leda till nya vägar såväl som goda resultat.

Något du vill tillägga?

– Klyschigt kanske, men också helt sant: jag gillar mina nya kollegor väldigt mycket, och vet att jag kommer trivas riktigt bra här!

 

Återigen vill vi hälsa Erik varmt välkommen – vi är övertygade om att han kommer bli ett bra komplement i vårt team och bidra med nya idéer och perspektiv. Läs gärna mer om Erik på hans Linkedin och tveka inte att höra av dig till honom om du vill boka ett möte!