Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / ESSIQ ÖST

2019/03/04

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: ;">En lyckad dag på KTH!

Blogg / ESSIQ ÖST

2019/03/04

En lyckad dag på KTH!

Den 21 februari deltog ett glatt gäng från ESSIQ Öst på ePotential, en arbetsmarknadsdag på KTH som arrangeras av Elektrosektionen.

Under dagen fylldes montern med studenter som var nyfikna på oss och ville veta  mer om vad arbetslivet har att erbjuda. Vi berättade bland annat om vårt medarbetarfokus där konsulten själv får välja uppdrag, vilket ökade intresset hos studenterna och förhoppningsvis har det lockat till fler framtida ESSIQ:are!

Vi hade även en spännande tävling där vinnaren fick välja mellan tre månaders förbrukning av kaffe på THS café eller ett Raspberry Pi kit. Vi fick in hela 112 registreringar och de som signat upp sig kommer få en inbjudan till en mingelkväll på vårt kontor i Stockholm.

Tusen tack till alla studenter som kom förbi vår monter på ePotential. Det var kul och inspirerande för oss att träffa blivande elektroingenjörer!

Är du redo för arbetslivet redan nu och vill bli en del av ESSIQ? Spana in våra lediga tjänster här>>