Kontakta Oss Karriär Start
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 47
style="background: ;background: linear-gradient(45deg, , );">

Blogg / News

2018/04/23

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol39/k1/6cgqfhp5elnppel/essiq.se/public_html/wp-content/themes/ESSIQ/single.php on line 68
style="color: #f1522d;">Caroline Samson – Ny konsultchef på ESSIQ

Blogg / News

2018/04/23

Caroline Samson – Ny konsultchef på ESSIQ

I början av året presenterade vi Fredrik Persson som ny konsultchef på ESSIQ, och nu har vi glädjen att presentera ytterligare ett nytillskott till kontoret i Göteborg. Varmt välkommen säger vi till Caroline Samson! Tidigare har Caroline arbetat som konsultchef på ett annat företag i branschen, och kommer nu bli en del av kompetensområdet el och mjukvara på ESSIQ, med inriktning IT och energi.


Grattis till din nya tjänst! Kan du berätta lite om dig själv?

– Tack! Jag är en glad, utåtriktad och driven tjej på snart 37 år. Jag är gift och har två barn på åtta och tio år, och vi bor i Hästevik, Torslanda. På fritiden gillar jag att vara aktiv och jag har en ständig nyfikenhet att finna nya skojiga aktiviteter. I sommar ska vi prova att segla trimaran som alla i familjen ser fram emot. Givet att nämna är vår gemensamma passion för bilar!

 

Hur hittade du till ESSIQ?

– Jag upptäckte ESSIQ på sociala medier vilket resulterade i en ansökan – och det visade sig bli en perfekt matchning!

 

Vad motiverade dig att söka den här tjänsten?

– Jag ansluter till ett kul och välmående bolag och tror mig kunna tillföra ett positivt driv och engagemang som inspirerar min omgivning. Jag brinner för relationer och affärer med medarbetare och kunder.

 

Hur vill du att ESSIQ och du själv utvecklas den kommande tiden?

– Jag vill ha en nära relation med mina kollegor på ESSIQ. Jag vill också introducera vårt bolag för nya kunder och kontaktytor och jobba med de bästa konsulterna på marknaden – vilket vi gör redan idag.

 

Något du vill tillägga?

– Mitt motto: Sky is the limit… Nu kör vi!

Vi önskar som sagt Caroline varmt välkommen till ESSIQ och önskar henne lycka till i uppstarten av sin nya roll. Vill ni läsa mer om Caroline kan ni besöka henne på Linkedin eller kontakta henne på caroline.samson@essiq.se!