Kontakta Oss Karriär Start

Sök lediga tjänster eller Connecta med oss

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

CONNECTA MED OSS SÖK LEDIGA TJÄNSTER

Om ESSIQ

Här kommer kunderna i andra hand

ESSIQ ska vara Sveriges bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer. Vi vet att du gör ett bättre jobb när du mår bra, och när du får arbeta med det just du brinner för. Vi anstränger oss för att hitta den perfekta matchningen mellan medarbetare och uppdragsgivare, för att du ska kunna ta dig dit du vill, den väg du väljer.

En bra mix

Vi vill vara med och göra teknikbranschen mer jämställd. På ESSIQ är ungefär 30% av medarbetarna kvinnor, och vi ser gärna att andelen ökar. Tillsammans med våra anställda vill vi bli Sveriges bästa arbetsplats för alla – inte minst för kvinnliga ingenjörer.

Lön och förmån

ESSIQ har en lönemodell som fungerar för dig, hur din livssituation än ser ut. Du har själv möjlighet att fördela din inkomst utifrån vad som är viktigt för dig: hög lön, mer semester, extra hälsoförsäkring eller högre pensionssparande. Vi finns här för att hjälpa dig leva det liv du vill leva.

Ett skönt gäng

På ESSIQ gillar vi att umgås, och gärna på massor av olika sätt. Familjedag, golftävling, segling, quiz, kajakpaddling, jubileumsfest – vi har gjort mycket, och vill göra mer! Årligen arrangerar vi över 25 arrangemang, allt från små träffar till stora fester, men självklart är det upp till dig vad du vill eller inte vill vara med på.

Jobb med mening

90% av våra medarbetare säger att deras arbete på ESSIQ är värdefullt och meningsfullt. Vårt mål är såklart att nå 100%, och vi kommer arbeta vidare tills vi är där – med dina synpunkter som hjälp.

Varför ESSIQ?

Ditt privatliv är lika viktigt som ditt arbetsliv

Du jobbar inte 24 timmar om dygnet, men vi bryr oss om dig hela tiden. Jobb och fritid behöver inte vara två åtskilda komponenter som slåss om din uppmärksamhet. Vill du lära känna några av oss lite bättre? Följ med Johanna, Anders, Peter och Carl på en dag i deras liv.

4 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA ESSIQ 4 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA ESSIQ

ESSIQ

BLOGG

Ta del av det som händer på ESSIQ i Stockholm, Göteborg och Malmö!

GÖTEBORG (HUVUDKONTOR)

ESSIQ Väst

Alfagatan 7,
431 49 Mölndal

STOCKHOLM

ESSIQ Öst

Gårdsvägen 10,
169 70 Solna

MALMÖ

ESSIQ Syd

Skeppsbron 7,
211 20 Malmö

HAR VI FÅNGAT DITT INTRESSE?

Skicka in ditt
CV eller kontakta oss!

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats för de bästa medarbetarna. För att lyckas med det behöver vi fantastiska kollegor. Vill du veta mer, eller bli en del av ESSIQ? Hör av dig!
Genom att skicka din ansöka så godkänner du villkoren att vi sparar dina uppgifter, läs mer här.

TA MIG TILL KARRIÄRSIDAN KONTAKTA OSS VÄLJ TJÄNSTEOMRÅDE