Kontakta Oss Karriär Start

Blogg / ESSIQ SYD / News

2019/08/23

Segla med ESSIQ Racing Team!

Blogg / ESSIQ SYD / News

2019/08/23

Segla med ESSIQ Racing Team!

Segla med en tävlingskatamaran?

Som ett avslut på en härlig sommar bjöd ESSIQ Syd in sina kunder, konsulter och samarbetspartners till en häftig upplevelse! Utanför ESSIQ-kontoret i Syd lade en ribbåt till vid kajen för att plocka upp förväntansfulla studenter, kunder och konsulter och ta dem ut till segelbåt M32.

Tillsammans med ESSIQ Racing Team fick de agera besättning och känna på hur det är att segla den supersnabba tävlingskatamaranen. I vattnet låg även några SUP och guppade, redo för kollegor att hoppa på och paddla i det fantastiska vädret. Seglingsturerna varvades med en trevlig AW några trappor upp på kontoret med utsikt över kajen. Där bjöds det på mat, dryck och mingel samt givetvis pingisturnering.

Det blev ett lyckat event arrangerat av ESSIQ Syd och vi tackar alla kunder, konsulter och samarbetspartners för en härlig dag och kväll tillsammans.

Hade du också velat prova på att segla en tävlingskatamaran med proffs-besättning? Vi på ESSIQ tycker om att umgås och vill därför bygga bra och långsiktiga relationer med både våra kunder, konsulter och samarbetspartners. De studenter som deltog under dagen var vinnarna i tidigare studenteventet Törley Cup, sponsrat av ESSIQ, samt studenter från vårt samarbete med LTH Formula Student.

Kom i kontakt med ESSIQ du också – www.essiq.se